keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Siitäs sai!

Menimme kerran ystävän kanssa Tampereelle viettämään tyttöjen iltaa. Tarkoitus oli ensin syödä hyvin ja mennä sitten oikein kunnolla "paariin". Irrotella, kuten sanotaan. Menimme kreikkalaiseen ravintolaan ja tilasimme ruoat. Tarjoilija oli nuori, ehkä 25-vuotias mies. Hän sanoi meille ruoistamme, että annos on niin tuhti, että yleensä naiset aina puolittavat sen.

Meidän ei tarvinnut ystäväni kanssa edes vaihtaa katseita. Päätös oli syntynyt siinä paikassa, kun mies epäili rajojamme. Mitä julkeutta! Koko annos, molemmille, kiitos.

Luonnollisesti annos oli aivan valtava, juuri kuten tarjoilija ystävällisesti oli yrittänyt sanoakin. Mutta mehän emme peräytyneet. Söimme (yritimme saada sen näyttämään helpolta), ja jotta poika ei pääsisi voiton päälle, tilasimme vielä jälkiruoatkin.

Muistan vieläkin, miten völlysimme ja taapersimme pitkin kauppakeskuksen autioitunutta käytävää myöhäiseksi venyneen ilallisemme jälkeen. Koko iltana emme enää saattaneet nauttia muuta kuin yhden drinkin. Vatsa ei kertakaikkiaan antanut enempää joustoa. Että se siitä irrottelusta.

Mutta siitäs sai sekin tarjoilija. Ettemme muka olisi jaksaneet, pyh. Kyllä häntä nyt varmaan kaduttaa!

2 kommenttia:

  1. Mokoma nuori pojan planttu, kehtasi vielä epäillä kahden naisihmisen syömisenlahjoja ;)

    * silmieni verkkokalvoilla kuva komedian lopputekstien rullatessa kahdesta naisesta hitaasti vaappuen pimenevässä illassa...;)"

    VastaaPoista
  2. Älä muuta sano, Susa, siis just niin tyypillinen esimerkki hirveestä naisten aliarvioimisesta :-D

    Enää olisi puuttunut TV-kuva meistä vaappumassa ja Sir Attenborough'n selostus: "This is a story of two female penguins, hardly malnourished I might add..."

    VastaaPoista