torstai 14. huhtikuuta 2011

Pikaistus

Elämä vyöryy voimallisesti yli. Joudun tyytymään flash-havaintoihin ohikiitävästä vilinästä. Tämänkertaiset nopeat klippini ovat seuraavanlaiset:

Luin Wertherin blogia. Hän siteerasi siellä erään biisin sanoja, jotka olivat häntä koskettaneet. Hän onnistui niillä saamaan jonkin läikähtämään myös minussa. Samaistuin hetkeksi naapurin tyttöön suuressa maailmassa. Ehkä minuakin joku lämpimästi jossain ajattelee.

Söin tänään bulgarian jogurttia ja päätin laittaa joukkoon Tampereen Stockalta ostamaani kirsikkahilloa, jota jo aikaisemmassa postauksessani hehkuttelin. Tänään ymmärsin, miksi, sillä satuin lukemaan valmistusaineet. Ne olivat: kirsikka, sokeri, ruokosokeri, sitruunamehu, hyytelöimisaine (pektiini). Siinä kaikki. Ilmankos hillo oli herkullista, se oli ihan oikeaa hilloa.

Olen syönyt tänään vähän liikaa tummaa chilikirsikka-suklaata. Mieli on ollut vähän matalalla, joten ajattelin, että nautiskelu on sallittua, koska tummasta suklaastahan tulee parempi mieli. Ainakin luulen niin. Ja appelsiinirooiboksesta hunajan kera. Ja villasukista. Ja no, okei, rusinoista. No juu, juu, vähän söin rusinoita suoraan purkista. Pahvitöntön kyljessä on rusinoiden kuvia ja teksti "RUSSIN".

Olen sitä mieltä, että nukkuminen on ihanaa. Ehdottoman aliarvostettu nautinto. Hyvää yötä.

7 kommenttia:

 1. Olen tismalleen samaa mieltä, että nukkuminen on ihanaa..ja maksaisinkin jopa nyt vähän, että saisin kömpiä takaisin sänkyyn nukkumaan. Kuopus kun herää jo ennen kuutta näköjään, enkä itse malta mennä iltaisin riittävän aikaisin nukkumaan (se kuuluisa äidin oma aika..), niin tässä sitä nyt ollaan, silmät ristissä ja väsyksissä.

  Appelsiiniroibos on ihan parasta!

  VastaaPoista
 2. Tadaa - olen nähnyt valon!

  Mitä alkuperäisempää ja käsittelemättömämpää, sen parempi.

  Olen viime aikoina hullaantunut totaalisesti erilaisiin vihersmootheihin.

  Lentääköhän kohta hella keittiöstä pihalle?!

  VastaaPoista
 3. Mä harrastan nukkumista! Lapsena jätin päikkärit pois hyvin pienenä ja kärsin SUUNNATTOMASTI pakkopäiväunista tarhassa. Ei se kuitenkaan mitään sellasta traumaa oo aiheuttanu, että en nykyään haluisi ottaa pieniä päivänokosia ja suorastaan nautin niistä.

  Nyt mä haluisin chilikirsikka-suklaata. Mistä semmosta saa?

  VastaaPoista
 4. Niin joo, nukun siis myös öisin, jos jäi epäselväksi..;)

  VastaaPoista
 5. Susa: Nukkuminen on ihanaa ja mitä teen minä: keikun valveilla tietenkin, vaikka petiin olisi pitänyt mennä jo ajat sitten :D Näköjään valvominen on siis ihanaa myös. Ja ymmärrän kyllä sen oman ajan tarpeenkin oikein hyvin. Ja nam, hyvää tosiaan on appelsiinirooibos.

  Hoo Moilanen: Tosiaan, on ihanaa, että saa jopa ostettuna hilloa, joka ei ole mitään hillohkoa, vaan todella maistuu siltä, miltä kirsikka maistuu. Mutta hellaa sentään tarvitaan niiden hillojen keittämiseen :D

  Sanna: No, eihän sellainen koskaan ole hauskaa, mitä käsketään tekemään. Mutta aikuisena voi ottaa päikkäreitä ihan vapaaehtoisesti. Ihan eri juttu.

  Se chilikirsikka-suklaa oli peräisin K-kaupasta ja merkiltään Lindt. Se on tummaa suklaata, jossa sisällä on suklaamoussea ja sellaista vähän juoksevaa kirsikkatäytettä, ihan herkkua kyllä.

  Joo öisinkin on hyvä kyllä tosiaan nukkua. Taidan yrittää nyt sitä minäkin.

  VastaaPoista
 6. Minäkin inhosin pakkopäikkäreitä pienenä tarhassa ja sainkin neuvoteltua itselleni ovelan diilin: sovin tarhantätien kanssa, että mun pitää vaan odottaa kun muut ovat nukahtaneet (ihme ja kumma ne myös nukahtivat!) ja sitten saan nousta ylös. Näin toimittiin monta vuotta.

  Nykyään rakastan päikkäreitä. Ja yöunia, ja nukkumista ylipäätään. Ehkä nukuin lapsena liian vähän?

  Suklaa auttaa ehdottomasti alakuloon, käytän sitä ennaltaehkäisevästi päivittäin :)

  Hyviä unia sinne!

  VastaaPoista
 7. Suorastaan nerokas päikkäridiili. Olen kuullut monesta tarhan päikkäripakkotraumasta, mutta en näin luovasta ongelmanratkaisusta molempien taholta: onhan selvä merkki, jos olet tosiaan vielä hereillä, kun muut ovat nukahtaneet, etteivät päikkärit sinulle oikeasti sopineet.

  Ehkä on pikemminkin niin, että koska sinua ei ole pienenä pakotettu nukkumaan, voit vapautuneesti nukkua aikuisena. Jotkut, joita on lapsena pakotettu syömään sienikastiketta, eivät saa sitä syötyä aikusenakaan. Eikö tämä ole suoraan rinnastettavissa?

  VastaaPoista