perjantai 1. lokakuuta 2010

Massailmiö

Minä tein tänään työpaikalla päässäni kolmen kohdan luettelon tänään tehtävistä kotitöistä. Onnistuin suorittamaan niistä yhden menestyksekkäästi, mutta kaksi seuraavaa osoittautuivat kompastuskiviksi.

Täysin epäonnistunut tehtävä oli imurointi, se pitänee yrittää suorittaa huomenna, jos ei pedanttisesti, niin edes hutiloiden. Kissankarvaa tuntuu olevan jo siinä määrin, että seuraavaksi sitä löytyy kananmunien sisältä.

Puolionnistunut tehtävä oli kodinehostus. Kaivoin esille akryylimassapatruunan ja silikonipistoolin. Havaitsin, että silikonipistoolissa olleesta silikonipatruunasta oli kärki irronnut ja massa oli kuivunut niille sijoilleen. Sahasin keittiöveitsellä kärjen akryylimassapatruunasta poikki ja kiersin puristuskärjen paikalleen. Asetin patruunan silikonipistooliin ja aloin kiristää mäntää kahvasta. Odotin massan iloista virtaa. Odotin ja odotin. Laiskaa, hidasta valumista. Mäntä oli rikki. Siihen valuivat kodinehostushaaveet, on ostettava uusi pistooli. Miten sellainenkin vempain edes voi mennä rikki? Ilmeisesti samassa iskussa, missä edellämainitun silikonipatruunan kärkikin oli irronnut.

Niin että valmistin sitten itselleni kotitekoisen kasvishampurilaisen ja nautiskelin salaattikastikkeiden paheellisesta mausta. Viikonloppuna on luvassa vipinää, paikallisia kultturirientoja, ystäviä ja ehkäpä vähän viiniäkin, kenties jopa lähden ihastelemaan kaupungin yöelämää.

Nyt äkkiä nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti