maanantai 21. marraskuuta 2011

Maanantai

Tänään on parempi tänään kuin pitkään aikaan.

5 kommenttia:

 1. Ihanaa, Karenina! Toivottavasti huomenna on vielä parempi tänään kuin tänään <3!

  VastaaPoista
 2. Hienoa, toivottavasti tiistaikin oli hyvä :)

  VastaaPoista
 3. :)

  Ja vastaanpas samalla kysymykseesi siitä kirjasta, niin jos lahjan saajaa yhtään kiinnostaa eläimet, maapallon jutut, seikkailut jms, niin varmasti kiinnostaa. Mutta jos nuo ovat vähän niinkuin out, niin sitten voi olla liian informatiivinen sen ikäiselle, kun sen ikäiselle ei varmasti enää pääasiassa vain ne kuvat vain riitä kuten tuollaiselle neljäveelle, jonka kanssa voi lukea vain lauseen sieltä täältä ja nauraa kuville. Olen itse kyllä innoissani tuosta kirjasta ja varovasti sitä suosittelenkin melkein lapselle kuin lapselle ikäluokissa noin 4-8..9..10 vee ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitokset anonyymille, Rooibokselle ja Tulilatvalle tsemppiviesteistä! Jostain kumman syystä kommentit eivät olleetkaan tulleet minulle postilaatikkoon, kuten tavallisesti. Oivalsin niiden vasta saapuneen. Mutta todentotta, jokainen päivä on ollut edellistä parempi. Kuten jo ehdin uusimpaan kirjoitukseeni kertoakin.

  Ja Susa: kiitokset erikseen kirja-analyysistä, pistän asian ilman muuta korvan taakse. Kirja on kyllä erinomainen, jos se osaa ottaa huomioon lukijakunnan noin laajalla haarukalla.

  VastaaPoista