tiistai 21. joulukuuta 2010

Siivous, lahjat, ruoka...

Pikainen hihkaisu täältä joululahjavalvojaisten ja hulluna imuroimisen ilmapiiristä. En taida olla ihan ainoa, joka kuumeisesti siistii kotiaan ja miettii, olenko nyt varmasti muistanut kaiken, sopiiko joulun tulla. Onneksi joulu ei kysele, sopiiko tulla vai ei, kulkuset kilisten ja pipareilta tuoksuen se tulee kuitenkin.

Ensi kesänä minä haluaisin vuokrata kesämökin jostain Suomen kolkasta. Tai ehkä käydä saaristossa. Kenties jopa molempia. Tämä oli niinsanottu vastapainoajatus.

Mutta ensin tämä. Pitäisiköhän keitellä jälkiruoaksi jouluna paksua sekahedelmäkiisseliä ja vaahdotettua vaniljavaahtoa. Se voisi olla mukavan kepeää jouluruokailun jälkeen. Vanhanaikaista ja hyvää.

Neljä yötä jouluun on, laskin aivan itse sen juuri äsken sormilla.

Jännää!

2 kommenttia:

  1. Niinpä, joulu ei kysele joko on siivottu :) Täällä on vähäiset valmistelut tehty ja tänään oli jo vapaapäiväkin.

    Saaristo kuulostaa hyvältä, viime kesänä aiottu polkupyöräretki saaristoon jäi toteuttamatta. Ehkä ensi kesänä...

    VastaaPoista
  2. Minulla on vapaata vasta huomenna, mutta pikkuhiljaa valmiimpaan suuntaan mennään. Lahjapakkailua vielä tänään vähän ohjelmassa.

    Ja Turun saariston rengasreitin pitäisi olla kiva pyöräiltävä, luonto siellä on jotenkin aivan ihanaa. Niin ja tähtien ihailijoille tiedoksi, valosaaste on saaristossa minimissään ja tähdet kirkkaita. Ja matkan varrella ihania idyllisiä yöpymispaikkoja... Ai että!

    VastaaPoista