perjantai 13. toukokuuta 2011

Viisu leijonille ja elämälle

Elämä on ihanaa ja jääkiekontäytteistä. Ihanuus ja jääkiekontäytteisyys on kuitenkin tässä kohdin käsiteltävä erillisinä yksikköinä, pelkkä jääkiekko tuskin saisi minua onnellistumaan. Hän, joka vieressäni sitä katselee, sen sijaan saa.

Tämä viikonloppu on täynnä ohjelmaa: museoiden yötä, euroviisuja ja markkinahumua. Kaiken tämän lisäksi hyvää seuraa. Joku, joka pitää yöllä lähellään. Ja vielä: Suomi päihittää Venäjän ihan näillä minuuteilla.

Viimeinen blogipostaukseni kommentteineen oli muuten hävinnyt. Kiitän kommentoijia lämpimistä ja rohkaisevista sanoista, jotka ovat nyt valitettavasti kadonneet. Lukuisista blogeista olen löytänyt jälkiä samanlaisista häviämisistä, suren haihtuneita sanoja - kaikki eivät varmaankaan tallenna kirjoituksiaan notepadiin, kuten minä, joka IT-alalla työskennelleenä suhtaudun kaikkiin vempaimpiin syvällä skeptisyydellä. Kuinkahan paljon sanoja ympäri maailman pääsi katoamaan, jos niistä tekisi pinon A4-sivuja, kuinkahan korkea pino edessämme huojuisi? Ja sitten *PUH*, kaikki kadotettuna bittiavaruuteen. Missä sellainenkin sitten lienee. Ja onko se lähempänä taivasta vai helvettiä?

Tämän syvällisen annin jälkeen siirryn seuraavaksi pesemään hampaat ja sitten unten maille. Harvoinpa ajatus nukkumisesta tuntuu näin juhlalliselta. Onneksi ette ole näkemässä tätä typerää virnettä kasvoillani.

Hauskaa alkavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hihi, ihana huomata - kumppani kuvioissa ja blogipäivitys pysähtyy kuin seinään <3

    VastaaPoista
  2. ... Totta toinen puoli, vaan valitettavasti on myös verokarhulla iso tassunsa tässä pelissä. Päivitystä luvassa :D.

    VastaaPoista