torstai 19. elokuuta 2010

I'm not a row boat

Tämä tuli mieleeni televisiossa pyörivästä mainoksesta, missä tyttönen laulaa ihan oikeasti "I'm not a robot". Mutta minusta tuo oma versioni on paljon hauskempi. En ole soutuvene. Siitäpä voisi itse tehdä hyvän biisin ja kerätä miljoonan. Siinä oli lainaus, jonka joku saattaisi tunnistaa. Tekisi mieli julistaa asiasta kilpailu ja lähettää ensimmäiselle oikein vastanneelle palkinto. Tietenkin sillä edellytyksellä, että vastaus olisi oikea...

Huomenna illalla on luvassa syntymäpäiväjuhlat. Eivät omat, vaan ystävän. Seuraavakin viikonloppu on täytetty syntymäpäiväjuhlin, minusta on hauskaa, että aikuiset juhlivat syntymäpäiviään silloinkin, kun vuodet eivät ole pyöreitä. Tai vaikka olisivatkin. Ja teinpä niinkin rohkean ratkaisun että sinkkuudestani huolimatta ilmoittauduin sukulaistytön hääjuhlaan. Eihän romantiikkaa voi koskaan olla liikaa, ja tuore hääpari on paras osoitus siitä, että ihmiset uskaltavat sitoutua - haluavat sitoutua - toisiinsa. Lisäksi näen hyviä ystäviä ja sukulaisia, nautin ruoasta ja juomasta, menosta ja naurusta.

Pitääköhän yksikään mies hääjuhlista? En tarkoita omia juhlia (jotka usein lienevät jonkinlaista morsiamien täydellistä ylivaltaa), vaan niihin osallistumista. En tiedä, en ole oikeastaan koskaan tullut asiaa kysyneeksi. Jos vastaaja, joka tunnisti biisivinkin sattuu olemaan mies, voi hän vastatessaan raportoida myös tuntemuksensa hääjuhlien suhteen.

Siitä saa lisää plussaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti