tiistai 10. tammikuuta 2012

Rupsahda rauhassa?

Näin juuri Hugh Laurien mainostamassa miesten kauneusvoidetta. Ryppyineen kaikkineen. Minusta on ihan tosi epistä, ettei naisten uurteita nähdä niin positiivisessa valossa kuin miesten. Eivätkä naisten harmaat hiukset ole yhtään charmantteja, kuten vastakkaisen sukupuolen. 

Sitten vielä julkistetaan tutkimuksia, että ihmisen älyllinen rappeutuminen alkaa 45-vuotiaana. Minun yli 70-vuotias isäni on terävä kuin partaveitsi. Mihin tällä kaikella oikein pyritään?

Menen voitelemaan itseni vuoteeseen.

2 kommenttia:

 1. Niin, helposti sanotaan alle neljäkymppisiä/kolmevitosia elämää kokemattomiksi ja sitten hyvin pian siitä alkaakin aivot jo rappeutumaan. Kait sitten siitä vajaasta kymmenestä vuodesta pitäs ottaa kaikki ilo irti?

  Inhoon kaikkia näitä juoru- ja viihdeotsikoita tyyliin: "X upean hoikkana bikineissä!" ja sitten: "Onko X jo liian laiha?" "Katso järkyttävät kuvat riutuneesta X:stä!" Tai: "Katso lista näistä upeista ja nuorekkaista neljäkymppisistä/viisikymmpisistä naisista!" Ja sitten: "Nämäkin tähdet ovat turvautuneet kauneusleikkauksiin."
  Just näin MTV3:n sivuilla jutun, kuinka entinen miesten suosikki, kaunis ja seksikäs Carrie Fisher (vai mikä sen Tähtien sodan prinsessan nimi oli?) on, voih, rupsahtanut. Viisikymppinen Carrie onkin kuulemma kerrassaan kauhea. Olihan sillä suttunen meikki ja kuvassa huono ilme (kelläpä ei joskus olisi?). Ylihuomenna varmaan taas on huolestunut otsikko jostakin vanhemmasta tähtösestä, joka on mennyt turmelemaan ulkonäkönsä leikkauksilla.
  Osu ja uppos; olen viime aikoina(kin) ollut aika tuohtunut aiheesta.

  Mutta hyvä että muistu mieleen, jos tänä iltana vihdoin avaisin uuden kasvovoiteeni!

  VastaaPoista
 2. No juurikin naulan kantaan, Sanna. Ihme touhua, kun naisten huonoja ilmeitä kytätään ja sitten roiskaistaan kuva ja sanotaan, että onpahan kauhia.

  Pienet ovat meillä ne onnen ottamisen marginaalit. Miten tässä lapsia sitten yrität kasvattaa (no itselläni ei kyllä ole kuin lainalapsia), jotteivät liikaa itseään tuijottaisi ja ulkonäön mukaan mitallistaisi. Vaatimuksia tursuu jokaisen rivin välistä, TV:stä, mainoksista, lehdistä, kaikkialta.

  Niin sitä sitten tulee itsekin, joskin laiskahkosti raahauduttua tässä mukana, tosin kasvovoide on kyllä näillä leveysasteilla tähän aikaan vuodesta melko välttämätön noin muutenkin, ettei koko pärstävärkki rapise jauhona lattialle pakkasen puraisemana.

  Tykkäsin muuten eritoten TV-sarjasta Jälkiä jättämättä, joka on alunperin tanskalaista tuotantoa ja sitten toteutettu Yhdysvalloissa. Lieneekö tästä johtuvaa, että sarjan näyttelijät näyttävät oikeammilta ihmisiltä, vähemmän sliipatuilta ja meikatuilta ja itse näyttelijäntyökin on hyvin vähäeleistä ja ansiokasta. Todella virkistävää vaihtelua. Korosti kylläkin sitä, miten vääristynyt ihmiskuva TV:n kautta nykyisin välittyy.

  VastaaPoista