keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Rämpylöivästä voimasta

Tämä istuu edelleen sohvallaan. Sitä ennen tämä on maannut jäisellä maan pinnalla kuulostellen, mikä meni rikki. Sitten tämän kehoon on suunnattu röntgensäteitä. Lääkäri on kertonut tälle, että tämän häntäluu on hyvin prominentti, mutta poikki se ei ole. Tahikka muutenkaan sangen epänormaali. Samainen lääkäri myönsi tälle myös luvan katsella Sielun veljien keikan, jos ei hetkuta hulluna.

Niin että yllättäen vaikeinta sitten kuitenkin oli olla joraamatta. Sielun veljet ei ainakaan ole kangistunut. Onneksi tärähtänyt alaselkä kesti kuitenkin keikan.

Ajallani on nyt jakaja. Paitsi kaikenlaiset yllättävät väliintulot, kuten kaatuminen tai Sielun veljet, on elämässäni Mies. Yksin eläessäni ehdin saada lyhyemmässä ajassa aikaan enemmän. Nyt huomaan lepattelevani Miehen ympärillä kuin aamuinen koi. Se on ihan oikein tietenkin, niin pitääkin asioiden olla. Ja onhan se joulukin, jonka valmistamisessa etenen kierrellen, kaarrellen, onnahdellen, mutta vääjäämättä eteenpäin kuitenkin. Aina ennenkin on valmista tullut, joten luotan siihen, että tälläkin kerralla tulee.

Sitäpaitsi tänään on todo-listastani yliviivattu useita rivejä. Sehän tarkoittaa, että tämä oli hyvä päivä. Ja huominen on sitä parempi, mitä nopeammin lampsin nukkumaan. Hyvää yötä, te olette hyvä yleisö.

4 kommenttia:

 1. Auts, onneksi vain prominentti, ettei sentään murtunut!

  Kyllä, sieltä se joulu tulee, hössöttämällä tai ilman. Itselläni tänä vuonna selvästi vähemmän hössöttämällä.

  Aamuinen koi...♥ Niin sen pitääkin mennä ;)

  VastaaPoista
 2. Vähä hössötys kuulostaa ihanalta. Onnea ja menestystä sille.

  Ja malja rakkaudelle.

  VastaaPoista
 3. Hei Karenina,
  On pitänyt monen monituista kertaa avata suu ja kertoa, kuinka olen seurannut elämääsi ja tuntojasi täällä ruudun takana pitkin syksyä. Olen ollut väsynyt kommentoimaan, vaikka aihetta olisin keksinyt monesti. Kirjoitat äärettömän hyvin ja puet tunteet sanoiksi, joiden taakse kätkeytyy vielä moninverroin enemmän.

  Rauhallista joulunaikaa sinulle! Lämpöä ja hyvää mieltä, olemista!

  VastaaPoista
 4. Mirka, mikä yllätys! Minä olen myös sinun blogisi vakiolukija, vaikkakin aika hiljainen kai lienen minäkin, vaikka kirjoituksesi ovat osuvuudessaan kerrassaan riemastuttavia- joskus olen lukenut niitä Miehelle ääneen. Kiitos siis sinullekin kirjoituksistasi.

  Ja oh, olen suorastaan mykistynyt kehuistasi. Tuntuu hienolta, itse asiassa melko järisyttävältä, että osaa viestiä itsestään muille ihmisille siten, että tulee ymmärretyksi.

  Sinulle myös ihanaa joulunaikaa. Melkein jo tunnen kuusen ja kynttilöiden tuoksun - ruoista nyt puhumattakaan. Kiireettömyyttä ja yhdessäoloa ♥

  VastaaPoista