sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Vesireittejä


Lumipyry on vallannut kaupungin. Luvassa on lumitöitä useammallekin ihmiselle. Toivottavasti ihmiset jaksavat käydä äänestämässä silti, vaikka pienet jäiset neulat paiskataan päin kasvoja. Minua ainakin jännittää, toivon, että äänestystulos on mahdollisimman tasainen ja tietysti parhaimmassa tapauksessa oman ehdokkaan kannalle taipuva, vaikkakin realistina pahoin pelkään, ettei niin käy.

Juhlajuomat (Ecusson-siiderit) on kuitenkin illaksi varattu ja tarpeet meksikolaiseen ruokaan on kohdakkoin haettava kaupasta. Mies ilmoitti, että aina presidentinvaalien ensimmäisen ja toisen kierroksen ratkaisupäivinä on tehtävä meksikolaista ruokaa ja mikäpä minä siihen olen vastaan väittämään.

Eilen oli yllättyksellinen, jännittävä ja mukava päivä. Tänään vaaleja lukuunottamatta jokseenkin normaali lötkösunnuntai. Myöhään sängyssä lojumista, aamiainen ja lehdenlukua ja nyt soi stereoista Ultra Bra ja yläkerrassa paukkuvat rummut. Sisällä on lämmin ja ulkona tuiskuaa lumi. Hangessa sipsutteli hienostuneesti harmaavalkoinen suuri kissa, jonka häntä oli pörhistynyt suureksi patukaksi. Autoja kulkee harvakseltaan ohi ja pillifarkkuihin pukeutunut tyttö pudottelee ilmaisjakeluja lumivaippaisiin postilaatikkoihin huppu päässään.

Taidan juoda vielä yhden kupillisen teetä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti