keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Sairastupa raportoi...


Minun oli tarkoitus pitää talvilomaa viikon kuluttua, mutta suunnitelmat menivät uusiksi. Näin yrittäjän asemassa on joko lomailtava tai sairastettava – kummastakaan ei kukaan mitään maksa, joten tällä kertaa lomailu kallistui sitten sairastamisen puolelle viikon ennen suunniteltua aikaa.

Ensin vietiin miestä, sitten viisi päivää hänen sairastumisensa jälkeen sairastuin minä. Nyt on parempi hetki, joten päätin kirjoittaa, sillä ilta tuo varmaan jälleen taas säryt ja kuumehorkan muassaan. Ajatus ei tunnu järin houkuttelevalta, sillä mies joutuu tänään lähtemään luotani – onneksi hän sentään itse ehti kutakuinkin parantua.

Hän lupasi vielä käydä tyhjentämässä paikallisen apteekin ja ruokakaupan hyväkseni, jotta päräjäisin (niin hauska kirjoitusvirhe, etten  halua korjata) täällä neljän seinän sisällä tarvittavat 3 – 4 päivää, mitä tämä tällainen kuumeilu sitten ikinä kestääkin. Pyysin myös karkkia, jos ei sängystä paljon jaksa ylös ponnistaa, niin eikö ihminen hyvin elä sokerilla?

Pysykääpä itse terveinä, ihmiset.

7 kommenttia:

 1. Yrittäjän/freelancerin elämä on kyllä tässä suhteessa mälsää. :-/ Toivottavasti olo helpottaisi pian.

  Itse en ikinä skippaisi influenssarokotetta, vaikka ei se tietysti sataprosenttinen suoja koskaan ole. Muutenkin vedän kyllä troppeja tavallisen flunssan torjumiseksi (sellaisia, joilla on tutkittua tehoa) ja aika hyvin ne toimivatkin, D-vitamiini tietysti tärkeintä.

  Seljamehu voi tutkitusti lyhentää influenssan kestoa jopa neljä päivää, sitä saa (ainakin ennen sai) kaikkein suurimmista K-kaupoista.

  VastaaPoista
 2. Voi raukkaa! Toivottavasti sait kaupasta hyvät herkut ja tokenet pian. Tuntuu, että tänä vuonna tuo influenssa kaataa porukkaa oikealta ja vasemalta - paranemista sinne!

  VastaaPoista
 3. Heipähei, Maija ja kiitos seljamehuvinkistä! Enpä olisi minäkään rokotetta skipannut, mutta erinäisten vaiheiden jälkeen se jäi sitten kuitenkin ottamatta (jäin odottamaan työterveyslääkärin tiedotetta, jota ei koskaan tullut). Tosin ei tämä taida influenssaa olla, sillä kuume ei ole noussut tänään uudelleen enää yli 38 asteen.

  Ja Rooibokselle: Hui, onko tosiaan noin, että influenssa kaataa kovastikin ihmisiä... pitää toivoa, etten sitten saa sitäkin. Tämä lienee osastoa "common flu". Josta toki yritän silti parantua ja paranemistoivotukset kovasti lämmittävät mieltä, kiitos niistä :).

  VastaaPoista
 4. No voi! Ikävää, että lomailu kääntyi sairastamiseksi. Paranemista toivottelen minäkin :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos, Tulilatva. Parantua yritellään.

  VastaaPoista