tiistai 22. toukokuuta 2012

Kaksi kirjoitusta

Veren sokerin vajottua aivan liian alas jouduin kipittämään äkkiä kauppaan hakemaan jotakin oikeaa ruokaa. Elin toivossa, että palvelutiskin salaattipöytä olisi ollut vielä avoinna, mutta koko palvelutiski oli jo suljettu. Ehkä, jos aivoissani olisi kiertänyt veri, olisin muistanut sen sulkemisajan. No, ruokin itseäni ja vähän kissaakin Saarioisten tonnikalasalaatilla. En löytänyt salaatista yhtään hyvää tonnikalaesiintymää, joten kissa sai pari palaa pastaakin. Ällistyksekseni kissa ei ollut millänsäkään, vaan popsi kaiken, minkä sai.

Tänään on hiljaista blogirintamalla, vain kaksi uutta kirjoitusta odotti minua syötteenlukijassa. Minulla on aavistus siitä, mikä voisi olla syynä tähän, sillä, kuten sanottua, kävin ulkona. Siellä tosiaan oli lämmin. Oikeastaan toinen ihana päivä, joka todella jo lupaa kesää.

TV:ssä ollaan prinsessa Victorian ja Danielin pikku-Estellen kastejuhlassa, ajauduin kanavalle vahingossa, mutta onhan tämä nyt nähtävä. Minä en kuulu kirkkoon, joten häntä, joka minua lempeästi sisältäni muksii, ei kasteta. Edellinen lause sisälsi suuren paljastuksen. En ole uskaltanut aikaisemmin hiiskua asiasta sanaakaan, sillä joka ikinen päivä sisälläni elää pelko siitä, jatkuuko kaikki, kuten pitäisi. Ja tästä syystä en ole oikein voinut blogiakaan päivittää, asia on niin suuri, että vie valtaosan ajatuksistani, mutta kuitenkin salaisuus, joka tosin alkaa nyt näkyä.

Tämän ihanan kesäisen päivän kunniaksi aion nyt tarjoilla itselleni ja asukilleni raikasta vesimelonia. Victoria näyttää televisiossa sädehtivältä ja onnelliselta ja uuden isän käsi hakeutuu tuon tuostakin silittämään pienen ihmisen hentoisia hiuksia.

7 kommenttia:

 1. Voi Elämä, miten HIENOJA uutisia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Toivotan siis onnea myös siinä mielessä, että kaikki menisi hyvin. Koska voimme odottaa toimitusta? :)

  VastaaPoista
 2. Oi onnea! Paljon, paljon onnea, Karenina Unska <3 !

  VastaaPoista
 3. Lämpimimmät kiitokseni teille, ihanaiset Mirka ja Rooibos :).
  Elämässäni ei todella ole tapahtunut kaikenkaikkiaan mitään tämän jännittävämpää. Toimitusajaksi on laskeskeltu lokakuun puoltaväliä. Hui.

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka hieno uutinen. Ihanaa odotusta sinulle!

  VastaaPoista
 5. Lämmin kiitos toivotuksistasi Sola ja kiitos myös ensimmäisestä kommentistasi! (Toivottavasti olen oikeassa, eikä hatarapäisyys ole iskenyt... )

  VastaaPoista
 6. Tämä oli viikon paras uutinen! :)

  Sinusta tulee hyvä äiti. En tarkoita sellaista höösäävää pullantuoksuista - miksei sellainenkin olisi hyvä äiti - vaan sellainen, joka on sydämestään odottanut lasta ja siten osaa antaa elämän ihmeelle tarpeeksi arvoa.

  Kaunista odotuksen jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Oi kiitokset, Hoo Moilanen. Saatan minä harvakseltaan pullaltakin tuoksua, mutta eniten iloitsen tästä ihmeestä, miten se vielä sitten kohdalle sattuikin - niinhän sinä joskus taisit minulle taannoin sanoa - eihän sitä vielä tiedä...

  VastaaPoista