lauantai 21. huhtikuuta 2012

Se todellakin toimii!

Voin lämpimästi suositella etikkaa hajunpoistajana (0,5 dl etikkaa 5 litraan vettä, liotus 0, 5 - 1 h). Mitä enemmän hajua, sitä enemmän etikkaa. Luinpa netistä, että joku oli oikaissut asiassa sen verran, että oli laittanut pesukoneeseen suoraan pesupalloon desin verran etikkaa ja tämäkin oli ajanut asiansa. Toiminee ainakin mietoihin ikäviin tuoksuihin. Ja ainakin, jos jollakulla on miesten urheiluvaatteita pestävänä, niin voisi olla hyvinkin kätevä kokeilu. Ei tarvitse mitään myrkkyjä koneeseen/viemäristöön runnoa.

On lauantai. Ulkona kuivumassa kaksi koneellista mahdollisimman tuoksutonta pyykkiä ja sohvalla vieressä nukkuu kissa, joka antoi leikata toisesta tassustaan kaikki kynnet ja toisesta yhden ja äristen toisen. Sitten ei enempää. Projektia on jatkettava huomenna. Leikkaaminen on tarpeen, sillä kollipoika kinuu hellyyttä tempomalla minua hihasta tassullaan. Nyt kynnet ovat niin pitkät, että kissa jää retonkeihini jumiin, ja sehän herättää kissassa paniikkireaktion. Ei hyväksi kissalle, eikä retongeilleni.

Mieli on hyvä siitä huolimatta, että aamulla luin kaupunkiimme rakennettavan suuren tornitalon. Sellaisia rumiluksia ei täällä ennen ole ollut ja nyt sellainen aiotaan pystyttää kahden korttelin päähän kodistani. Mielessäni näin kauhukuvia siitä, miten talo pimentäisi auringon ja miten ikkunoistani sisään näkisi 144 ihmistä. Arvioni perustuu siihen, että jokaista 25 neliötä kohti talossa asuisi yksi ihminen. 

Kotini tulee pikapuoliin olemaan mullistuksen kohteena myös sisätiloiltaan. Lainalasten yöpymispaikka muuttuu. Toinen heistä saa (jos osaamme Miehen kanssa olla tarpeeksi kekseliäitä) jonkinlaisen Cars-henkisen vuoteen, joka muokataan vanhasta sohvanrungosta. Tyttönen on perinyt paitsi isänsä kauniit silmät, myös innon motoroituihin vempeleisiin. Katsotaan, osaammeko/jaksammeko saada jotakin aikaan. Taidan alkaa heti googlata netistä, onko kukaan keksinyt mitään inspiraatiota herättävää.

Start your engines.

2 kommenttia:

 1. Pitääpäs testata etikkaa miehen hikisiin t-paitoihin ;)

  Suunnitelmat lainalasten yöpymispaikan muutoksista kuulostavat kivoilta :)

  VastaaPoista
 2. Kokeile ihmeessä. Rajamäen etikan sivuilla kertovat tämän liottamisen tepsivän myös keltaisiin hikitahroihin, jos urheiluvaatteisiin on päässyt sellaisia ilmaantumaan. Hieno aine ;-)

  Nyt kun tulisi vain se siippa kotiin, niin johan alkavat huonekalut liikkua :D

  Ja mukavaa, Susa, että vielä luet juttujani, vaikka olen viettänyt pitkää hiljaiseloa.

  VastaaPoista