perjantai 14. maaliskuuta 2014

Minä en ole ankka

Luin äsken Ei saa mennä ulos saunaiholla -blogia. Se on oikea hyvän tuulen blogi, jossa naislääkärisihminen kertoo kokemuksistaan elämässä. Hän elää taatusti paljon villimpiä viisikymppisvuosia, kuin minä tulen elämään pienen tyttären kanssa. Hänen lapsensa ovat jo aikuisia.

Tänään blogissa kirjoitettiin hammaslääkäristä ja kirjoittaja paljasti suudelleensa erästä hammaslääkäriään. Minä en ole koskaan suudellut hammaslääkäriä (enkä mitään muutakaan lääkäriä sen puoleen). Sellaisesta suorituksesta voisi oikeastaan olla vähän ylpeä, sillä silloinhan suun terveyden ammattilainen olisi suostunut läheiseen kontaktiin kanssasi. Et siis voisi olla lääketieteellisessäkään mielessä kovin kuvottava. Ei toki muussakaan mielessä, jos kerran hammaslääkäri saisi päähänsä suudella. Mielellään tällainen ei tietenkään tapahtuisi hoitotapahtuman yhteydessä.

Eräs hammaslääkäri, jolla joskus kävin, oli ammatilataan hammaslääkäriyden lisäksi myös hypnoterapeutti. Hän joskus ehdotti, että menisin hänen hypnotisoitavakseen. Mutta eihän sellaisesta ajatuksesta mitään tule, minä pelkään hammaslääkäreitä niin paljon, ettei minkäänlainen luottamuksellinen hypnoosi olisi mahdollinen. Jos vaikka menisi hyponoosiin, hänhän voisi käyttää avutonta tilaani hyväkseen ja porata. Ihan huvikseen. Uskokaa pois, hammaslääkärit nauttivat siitä.

Olen kerran kyllä ollut hypnotisoijalla. En kokenut siellä kyllä minkäänlaiseen tilaan vajoamista. Luulen olevani liian kontorolloitu ihminen moiseen, minulla on aina tarve olla kaikessa tilanteen tasalla. Hypnotisoituminen edellyttäisi heittäytymistä. En taida osata ja uskaltaa sellaista.

TV:ssä on pyörinyt mainoksia uudesta hypnotisointiohjelmasta, jossa Minttu Mustakallio ja Hissu Hietalahti esittävät ties keitä, muita kuin itseään. Ihmiset uskovat, koska ovat hypnoosissa. Minusta ei ole moisen ohjelman katsojaksi. Minulla on yliherkkä myötähäpeän tunne. Tuskin kykenisin lukemaan enää edes Aku Ankkaa, sille pololle kun käy aina lopulta kämäisesti.

Minttu Mustakallion tähdittämä Klikkaa mua sen sijaan saa jatkoa. Aion katsoa. Hänen hahmoonsa oli helppo samaistua ensimmäisellä tuotantokaudella, sillä olin itsekin kokeillut nettideittailua yhtä huonolla ja hupaisalla menestyksellä. Harkitsin jopa kirjan kirjoittamista kokemusteni perustella, mutta sitten niistä olikin tehty TV-sarja. No, tokikin koin kaikkea erilaista, mutta koinpa kuitenkin.

Sellaisen vinkin voin miehille antaa, että älkää käyttäkö niitä mokkasiineiksi kaiketi kutsuttuja miesten (=pappojen!) kenkiä. Sellaisia käyttämällä ei voi pokata ketään alle 70-vuotiasta.2 kommenttia:

  1. Kiitos ystävällisestä kommentista! Olen suudellut elämäni aikana useampaakin lääkäriä. Ei se sen kummempaa ole kuin muiden ammattien edustajien suuteleminenkaan. Viittä, laskin aivan itse (kahta heistä olen suudellut silloin kun he olivat vasta opiskelijoita joten sitä ei ehkä lasketa). Olenpa ollut aikoinaan huikentelevainen. Tästä pitää kirjoittaa.

    VastaaPoista
  2. Johan on kummallista, kun postilaatikkoni päätti ilmoittaa kommentistasi vasta nyt. No, parempi myöhään kuin ei ollenkaan. Kiitos kommentista - keskustelu jatkui kuin jatkuikin sinun blogisi puolella :D.

    VastaaPoista