torstai 21. maaliskuuta 2013

Referaatti

Sanon sen verran, että kaikki, mitä kirjoittaisin on pienenpientä ja arkipäiväistä ja sisältää runsaan määrän rutinaa.

En halua rutista, siksi en kirjoita enempää.

Referaattina elämästäni voidaan kuitenkin todeta valtakunnassa kaiken (tärkeän) olevan hyvin.

4 kommenttia:

 1. Olen satunnaisesti lukenut blogiasi. Miten voit.. jaksatko..?

  VastaaPoista
 2. Kiitos kysymästä, Anemone, ja mukavaa, kun luet. Kyllä minulla kaikki on ihan hyvin, vauvanhoito vain nielee paljon aikaa ja mitään muuta ei elämään kovin paljon mahdu ja siksi on aika vähän kirjoittamisen aihetta, ellei sitten kirjoita sitä vauva-arkea, joka minun mielestäni on silti, ainakin ajoittain, aika hohdokasta. Melkoinen lause!

  VastaaPoista
 3. Hei! voisitko laittaa kuvia tänne blogiin niistä sinun chenille sukista olis kiva nähdä ne. Ps. käyttääkö miehesikin niitä chenille sukkia? minusta se on ihanaa kun on yhteisetsukat Suositteleppa miehelleski niit. Tiedän monii miehii jotka käyttää pelkästään niitä :)

  VastaaPoista
 4. Hei Anonyymi!

  Piti oikein kaivella, että missä ihmeessä mainitsen jotain chenille-sukista. Kaikenlaista sitä on tullutkin tunnustettua :D. Vuonna 2011 näemmä olen maininnut niitä viluisiin varpaisiin käyttäneeni - enää niitä sukkia ei kannata paljon kuvailla edes verbaalisesti ;-)

  Ja nythän elämässäni on mies lämmittämässä - ja niin kuumaverinen, että sukissa nukkuminen olisi hänelle pahempaa kuin kiinalainen vesikidutus.

  Ollaan vaan ihan hys hys niistä sukista ;-)

  VastaaPoista