perjantai 1. heinäkuuta 2011

Illallismies

Minun kesälomani alkoi tänään, joitakin tunteja sitten. Samoin alkoi ukkosmyrsky, olohuoneessani on pimeää, ja vähän välistä kissa mulkoilee minua tuomitsevasti, kun ukkonen jyrähtää. Mutta minä vain istun ja vanun ja mietin, josko sitä jaksaisi ottaa pyykkikorin vielä kätösiinsä ja kipittää kellariin pyörittämään vielä yhden koneellisen puhtaaksi, olen nimittäin taas lähdössä reissuun. En tiedä, voinko enää reissujani reissaamiseksi nimittääkään, kun niistä taitaa tulla toistuva osa elämää. Ystävien lisäksi pääkaupunkiseudulla on uusi vetonaula. Tiedätte kyllä, kuka.

Postaukseni raflaavan otsikon pihistin bloggerin hakusanatilastoista. Monet bloggaajathan välistä kirjoitavat siitä, millä hakusanoilla blogiin ovat ihmiset tiensä löytäneet, kuten Lumikko täällä kertoo. Omani ovat tähän asti olleet jokseenkin tavanomaisia, mutta mitä ovatkaan tehneet kesän villinnyttämät suomalaiset menneellä viikolla?

Mitä lienee miettinyt henkilö, joka on löytänyt minut otsakkeella "illallismies". Etsiiköhän hän illalliskutsuille sopivaa kultivoitunutta seuralaista, vai onko hän kenties ajatellut nauttia miehen illalliseksi. Emme koskaan saa tietää.

Entä mitäpä sanotte tästä: "hullu poro areena sain munaa". Spekulaatiot tästä aiheestä jätettäköön sikseen, sillä en ole ihan varma, ovatko päässäni liikkuvat äkkiajatukset täysin painokelpoisia. Voin kuitenkin sanoa, että sen verran villiä, etten sanoisi hullua, menoa kyseisessä tanssiravintolassa on, että jos nyt saattaisi kaivata hehkua talven kylmyyteen yhdeksi yöksi, Hullu Poro Areena ei ole siihen tarkoitukseen lainkaan huono valinta. Ai niin, ja ystävätär sanoi, että kannattaa sitten iskeä mies heti alkuillasta, loppuillasta ovat jäljellä vain huonot ja liian humalaiset.

Eräällä lukijalla on hurjempi huoli, sillä hänen haussaan lukee "hän muuttuu vielä jänikseksi". Lieneekö lukija hakenut Juliet Jonesin Sydämen biisiä, jossa mies muuttuu jänikseksi - siitä olen joskus blogannut. Tai kenties siellä huolestunut aviomies on katsellut ruuhkavuosissaan loikkivaa lettipäistä vaimoaan ja ajatellut "hän muuttuu vielä jänikseksi". Onhan siinä aina se kauhun paikka, että jäniksenä matkustava nainen voi kokonansa kadota, tai saattaapa jänönen vaikka hypätä pois oravanpyörästään.

Hakukoneeseensa on joku runollinen ihminen kirjoittanut myös "kissan kyynel". Ehkä kyse on vain kissan vuotavasta silmästä, mutta voihan noin somasti muotoillun haun tulkita vaikkapa kauniin naisen murheeksi. Minä kirjoitin kissoista ja sipulikeitosta, siksi olen tarjonnut lepopaikan tälle hakijalle.

Ja mikä parahin haku näin kesäloman aloittajaisiksi: "lämmin kesäyö nainen riisuin". Riisuiko tämä mies naisen, vai riisuituiko nainen kenties itse? Viime yö oli lämmin - ikkuna auki nukkuminenkaan ei juuri tilannetta pelastanut. Ilkimullikkana en kyllä nukkunut, sen voin teille paljastaa. Mutta ostin kyllä eilen alennusmyynnistä ohuemman yöpaidan. Siitä ei tule kuvaa blogiin (saa hymyillä).

Romanttista, kuumaa ja ihanaa alkanutta heinäkuuta kaikille!

3 kommenttia:

 1. Ihanaa kuumaa heinäkuuta ja reissua sinnekin :)

  Hih, ja samaan aikaan pööh,miksi minun blogiin ei koskaan tulla hassuilla sanoilla ;)

  VastaaPoista
 2. Onhan noissa hakusanoissa kuitenkin sekin, että niiden avulla on blogini kuitenkin löydetty. Tiedä sitten, mitä se blogistani kertoo :D

  Mutta voi, miten oli mukava reissu ja ihanaa kesänviettoa. Kerronpa siitä vaikka kohta lisää.

  VastaaPoista
 3. Kuumassa paikassa yritän viilentyä ja viettää aikaa. Yritän saada viimeisen puolituntisen kulumaan. Kareninan seurassa se sujuu hymy huulillani! Aina vain jaksat ilahduttaa ja nostattaa hymyn. Nytkin ihmiset ympärilläni katselevat ihmeissään, että miksi tuo nainen hymyilee noin leveästi! Katsokoot!!! Ja minähän hymyilen!
  Kiitos Sinulle!!! :)

  VastaaPoista