keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Pikasuunnitelmia

Mies on ajastanut TV:ni siten, että se pölähtää käyntiin joka päivä klo 18, kun Star Trek alkaa. Olen laittanut vauvan makuuhuoneeseen päiväunille. Aiemmin hän on nukkunut jossain lähempänä minua, nyt ihan yksin makuuhuoneessa. Hän heräsi, kun lämmitin itselleni mikroateriaa, vaikka vaanin luukun lähellä ja salamannopeasti tempaisin oven auki, kun mikro alkoi piipittää. Hän on herkkäuninen, kuten äitinsä.

Aion tehdä parannuksen. Lähetin sen kunniaksi tekstiviestin, jossa kutsuin erään ystävättären kylään. Hän ei ole käynyt vauvan syntymän jälkeen. Emme tosin ole tavanneet muutoinkaan kuin harvakseltaan. Yritän siis palauttaa sosiaalisia suhteitani johonkin malliin.

Hupsistarallaa-blogissa on tulossa sellainen päiväkirjahaaste. Jossa aina päivittäin tulee jokin tehtävä, joka tulisi toteuttaa. Minä ajattelin osallistua. Maaliskuussa siis (jos onnistun) tulee blogiin uudenlaista sisältöä. Kenties. Sekin on osa aktivoitumisprojektiani. Kenties jossain vaiheessa kykenen aloittamaan myös jonkinlaisen fyysisen kuntoutumisen.

Nyt heräsi vauva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti